Har du planer med din virksomhed

Styrk din forretning fra i dag

gratis 15 minutters
telefon rådgivning

vi kan hjælpe med at skaffe kapital

Med ekstra kapital til din virksomhed får du øjeblikkeligt mulighed for at optimere din forretning og stå stærkere i forhold til konkurrenterne.

En af de største udfordringer virksomheder står over for, når de vil udvikle forretningen er, at kunne fremskaffe den nødvendige kapital.

Er der behov for at fremskaffe kapital til at udvikle virksomheden, så kan vi hjælpe med kontakt til mulige investorer.

 

tilbud til alle virksomheder

Ring og få et kvarters gratis rådgivning

Uanset om du er iværksætter eller etableret virksomhed, er det pengene, der driver værket. Vi har 26 års erfaring fra den finasielle sektor, og kan rådgive dig om alt, der handler om kapital og finansiering. Ring trygt og få en uforpligtende snak. Vi giver 15 minutters rådgivning over telefonen.

vi kan hjælpe med det hele

kapital

Sammen skaber vi et overblik over mulige modeller for kapitalfremskaffelse og afdækker markedet. Vi forbereder kontakt til mulige investorer og deltager i forhandlinger med interesserede investorer.

ejerskifte

Vi rådgiver og hjælper ved ejerskifte til medarbejder, til familie, til finansiel køber eller til ekstern køber. Og skal du afvikle virksomheden, kan vi også hjælpe med det.

uvildig rådgivning

Vi kan hjælpe med forberedelse af møde med banken, give overblik over økonomien i virksomheden, yde uvildig rådgivning, behovsafdækning og være del af en dialog omkring økonomien.

Finans
rådgiveren

Majbritt Tønnesen
Uvildig økonomisk rådgiver

Håndværkervej 2 
DK-3700 Rønne
Tlf. 3133 1583

CVR: 35 98 20 94